x 

Selfiestick / selfiepinne med mobilfäste

Selfiepinnen
Pris 89,00 kr
Variant pris ändring
Pris med rabatt
Rabatt
Momsbelopp 17,80 kr
Standardiserat pris:

Selfiepinnen iPorträtt är det perfekta paketet för selfies, konserter, folksamlingar eller för filmning nära marken - kanske under bilen/sängen?

Selfie-pinnen har nu blivit omtalad i media då den är väldigt praktisk för att få bättre bilder.
Nu slipper du bilder där du sträcker ut armarna för att ta en bild på dig själv eller med någon du tycker om.
iPorträtt kommer komplett med monopod teleskopstativ expanderbar upp till 109 cm (22 cm ihopfälld). Monopoden har en 1/4" standard kamera fäste perfekt för pocketkameror.Dessutom kommer iPorträtt selfiepinnen komplett med mobiltelefonhållare som har smidig fjädrande funktion som gör det möjligt att fästa mobiler upp till 8,5cm bredd. Perfekt för iPhone och många anda kameramobiler.

Monopoden är gedigen kvalité komplett med handledsband så den är lätt att ha med. Kamera upp till 0,5 kg kan hanteras på monopoden.

Filma eller ta perfekta selfies.
Hur tar man då bild när kameran är 1 m bort? Använder du iPhone har nya iOS 8 nu äntligen fått en timer för kameran så du kan ställa in lite fördröjning på kameran. Ett annat tips är att ta ner en separat kameraapp som har fördröjningsfunktion oavsett vilken mobiltelefon du använder.
Ett tips är Camme som du hittar gratis på Appstore. Den aktiverar nedräknning genom att du vinkar till kameran -riktigt smart!

Se hur det blir när du filmar med vår fina selfiesfilm nedan ;-)

Selfiestick, selfiepinne, selfie-stick - oavsett vad du kallar den så är det denna :-)