x 

VÄLKOMMEN TILL PRYLFABRIKEN
Levererar prylar sedan oktober 2009!

Prylfabriken Sverige driver flera siter inriktade på prylar, saker och tjänster.
Försäljning sker genom bra webbshoppar där vi erbjuder säkra betalningsalternativ.

Grunden i all försäljning är att vi kapar mellanleden mellan dig och tillverkaren. Detta gör att vi kan erbjuda kanonprodukter till bästa konkurrenskraftiga pris.

PRYLGALEN?  Då har du kommit rätt!

Glädjen för prylar är det som driver mig som grundare av Prylfabriken. För att kunna erbjuda bra service har jag också medvetet valt att enbart sälja prylar som ej går på batteri eller annan ström. Söker man det får man leta på annat ställe - även om jag älskar elektriska prylar så finner jag charmen i dessa analoga saker också som kan vara nog så finurliga och kul att hålla på med.

Prylar som tas in på Prylfabriken är saker som jag själv eller personer i min omgivning sett behov av eller gillar - sortimentet byggs ut allt eftersom och det finns inte någon direkt logisk koppling till varför olika saker tas in i sortimentet - ibland är det av en slump man hittar en pryl när man egentligen söker efter något annat.

Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast genom Kontakta oss här på vår sida.
Har du tips på roliga prylar som vi borde ta in i sortimentet så kontakta oss defintivt - får jag tips om en pryl som vi tar upp i sortimentet belönas tipsaren med ett exemplar 


Sedan 2011 skeppar vi alla våra varor från vårt lager i Malmö för ännu bättre service.

Prylfabriken är en sida du ska känna dig trygg att handla av, siten ägs och drivs av Brantech System AB som har levererat prylar online sedan 2006. För mer information kan ni besöka www.brantech.se där finns mer infomration och länkar till alla våra siter.