Avpublicerad



A-bike - fantastiskt smart cykel finns nu hos oss på Prylfabriken. 
Denna cykel har utvecklats av samma man som kanske är mest känd för att ha tillverkat den mest sålda hemdatorn i England.

Nu många år senare och efter massor av smarta produkter så kan vi nu känna samma glädje som när vi fingrade på de sladdriga gummitangenterna på ZX Spectrum.
A-bike är genomtänkt i alla detaljer. Rostrfri cykel som till största delen består av Aluminium och specialhärdad plast - det senare av samma material som används i flygplan.
Den väger endast 6.6 kilo och tar ingen plats när den fällts ihop. Perfekt för att ta sig runt med när det känns lite för långt att gå. Vik därefter ihop cykeln och ta med den dit du ska.
Vill du ha en cykel eller ett par till båten så är detta lösningen.


Prylfabriken har valt att börja sälja A-bike av 3 generationen som har 20 cm hjul - lite smidigare vid cykling i stan. Originalet av A-bike kom redan 2006 men denna nya A-bike City version är ännu bättre och ny modell.
Du kommer hitta alla delar man behöver till cykeln här på prylfabriken framöver - leveranserna är på gång, just nu har vi fått in en laddning cyklar så passa på att få ditt exemplar nu så du är redo tills våren kommer.

Köp och läs mer om A-bike här.